Truita de patates

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 patates mitjanetes
  • 3 o 4 ous depenent si son gaire grossos, jo per aquesta n'he fet servir tres
  • Sal
  • Llet sencera

8 racions

Elaboració

En una paella amb l'oli una mica calent no massa hi posem les patates talladetes molt petites i ho salem, si feu la truita com jo la faig notareu que la patata no queda fregida sino cuita, ja que a mi m'agrada fer-la molt a poc a poc. Doncs deixem les patates al foc mig i les anem remenant de tant en tant però que no arribin a enrrossir si veieu la foto, la textura de la patata quasi s'arriba a desfer, jo puc arribar a estar entre 3/4 i una hora.
En un bol hi posarem els ous amb una mica de llet sencera, que li dona un gust molt bo i ho batem. També podem afegir una mica de llevat royal si volem que ens pugi una mica, jo avui no n'he posat. Quan les patates estiguin al punt, les posem ben escorregudes en el bol on tenim els ous i la llet i ho barregem bé. Courem la truita a la mateixa paella on hem cuit les patates, a foc mig perquè se'ns cualli però no torri, aproximadament uns 3 o 4 minuts donarem la volta, esperarem 3 o 4 minuts més i ja la tindrem

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: