Musclos amb all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de musclos.
  • All i julivert.
  • Oli verge d'oliva i sal.
  • Un raget de vi blanc.

6 racions

Utensilis

Una cassola i una safata de servir.

Elaboració

Netejarem els musclos.
Els posarem en una cassola amb el vi blanc.
Quan comencin a obrir-se, els deixarem refredar, i els hi treurem mitja closca.
Els posarem en una safata de servir.
Trinxsarem l'all i julivert, i hi afegirem oli i sal, i ho posarem per sobre els musclos.
Els reservarem fins l'hora de servir-los.

20min

Notes

És un aperitiu fàcil de fer, i que resulta molt bo.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5777 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: