Bacallà a la llauna

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 talls de bacallà dessalats- 3 tomates madures- 4 grans d'all- Unes tires de pebrot vermell- Unes tires de pebrot verd- Oli d'oliva- Sal- Farina- Julivert picat-

3 racions

Utensilis

Una paella, un cassó , una llauna , unes pinces de cuina, un morter i paper absorbent.

Elaboració

Primer de tot posem una paella al foc amb oli i un calent , enfarinem el bacallà i el fregim i escorrem be amb paper absorbent . Després Posem l'oli de fregir el bacallà en un cassó i tirem la salsa de tomata i donem unes voltes. Seguidament i afegim les tires de pebrot i deixem coure una mica. Per acabar i afegim l'all i julivert picats i donem unes voltes i traiem del foc. Posem una mica de preparat del cassó al fons d'una llauna i a sobre i posem el bacallà. Acabem per posar la resta de preparació del cassó per sobre del bacallà i posem al form a 180 graus uns deu minuts.

45min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4088 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: