Teules d´ametlla

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 125grams de mantega-100grams de sucre-75grams de farina de blat-50grams de maizena-3clares d'ou-75grams d'ametlles trossejades petites-

3o4 racions

Utensilis

Una plata de forn,un rulot de cuina i una cullera de fusta per remenar.

Elaboració

Primer de tot posem un cassó al foc baix i estovem la mantega i barregem amb el sucre, encara amb el cassó al foc , fet això traiem el cassó del foc i afegim la Maizena anant barrejant be i seguim amb la farina de blat , les clares d'ou i les ametlles trossejades, sempre barrejant be cada ingredient que afegim . Formem una pasta . Preparem una plata de forn i la untem amb mantega i l'enfarinem una mica. Amb l'ajuda d'una cullera anem posant petites porcions de la pasta preparada a la plata, intentant que ens quedin separades entre elles. Calen-tem el forn a 150 graus i posem la plata al forn durant 7 o 8 minuts màxim. Les traiem de la plata i des-seguida en calent les passem el rulot de cuina per donar-lis la forma de teula.

45min

Notes

Els set o vuit minuts , les galetes queden força ben cuites, però pot anar al vostre gust.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Dolça diu:
Per acompanyar els préssecs al vi del Montsant... boníssimes!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!