Musclos a la marinera

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 quilo de musclos- Un raig de vi blanc- Una mica de julivert picat- Un parell de grans d'all- Una mica de tomàquet fet puré-

1 racions

Utensilis

Un cassó gros , una escorredora i un morter per picar l'all i julivert.

Elaboració

Rentem els musclos , els traiem les barbes i els escorrem i posem en un cassó una mica gros. Abans de posar al oc i posem el vi blanc , la tomata fet puré , els alls ben picats petits, i el julivert picat. Posem el cassó al foc i deixem coure fins que s'obrin els musclos , tot anant sacsejant el cassó de tant en tant. Per emplatar , els posem en un plat amb la salsseta per sobre .

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: