Ronyons de xai al ví blanc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo de ronyons de xai tallats a trocets
  • Sal
  • Un grapat de grans de pebre negre
  • Ví blanc que cobreixi els ronyons
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats, aixafats
  • Tomàquet fregit de pot
  • Un raig de ví blanc
  • Un raig de conyac
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En un atuell, posem els ronyons ben nets, i salpebrats. Els cobrim amb el ví blanc, i els deixem tota una nit en maceració.
En el moment de fer-los, els escorrem, els fregim en una paella amb oli d'oliva.
A part, en una cassola de terrissa, fregim : la ceba, els alls i el llorer. Seguidament, afegim el tomàquet fregit, i un raig de ví blanc i el conyac. Ho corregim de sal, i després afegim els ronyons, i deixem que es cogui tot plegat a foc lent.
Quan veiem que estan cuits al nostre gust, ja els podrem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4562 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: