Mandonguilles amb sípia

Ingredients

  • 250 gr. de carn picada de vedella
  • 250 gr. de carn picada de porc
  • 1 llesca de cansalada viada fresca
  • 1 ou
  • 4 grans d'all
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Julivert
  • 1 ceba gran
  • 300 gr. de tomàquet
  • 500 gr. de sípia
  • 50 cc. de vi blanc
  • Aigua

Per la picada:

  • 2 grans d'all
  • 20 gr. d'ametlles torrades
  • 1 carquinyoli
  • 1 raig de vi ranci

4 racions

Elaboració

Picar la cansalada i barrejar amb la resta de carns picades. Afegir l'ou, l'all i el julivert ben picats i salpebrar. Barrejar tot molt bé. Fer les mandonguilles, enfarinar i fregir. Deixar uns moments damunt de paper de cuina per tal que desprenguin l'excés d'oli i reservar.
Netejar la sípia i tallar a tires. Picar la ceba ben menuda i deixar coure. Un cop cuita afegir el vi blanc, deixar reduir i tot seguit afegir la sípia. Deixar coure tot plegat uns 10 minuts i afegir el tomàquet ratllat. Un cop cuit afegir les mandonguilles, afegir també una mica d'aigua (han de quedar cobertes), tapar i deixar coure uns 20 minuts.
Afegir la picada, rectificar de sal i pebre i deixar coure uns 15 minuts més.

1h 30min

Per


Recepta de cuina de Mandonguilles amb sípia

Mandonguilles amb sípia2
per Imma Soto

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5475 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Aquestes mandonguilles triomfarien a casa meva, quina salseta que t'ha quedat!
Imma Soto diu:
Doncs de salseta en va sobrar... i un altre dia barrejada amb un arròs blanc va quedar un acompanyament deliciós!!
Mercè Montardit diu:
M'ha cridat força l'atenció. La posaré en pràctica!! Gracies per l'aportació.
Laura Puigjaner diu:
Si hi afegiu la melsa de la sipia amb el tomàquet, trobareu un sabor molt més mariner.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!