Culleretes de formatge fresc amb cireres confitades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una safata de dauets de formatge fresc.
  • Unes cireretes confitades vermelles o verdes.
  • Uns pinyons

6 racions

Utensilis

Unes culleretes de ceràmica per aperitiu.
Una safata de servir.

Elaboració

Posarem en una cullera de ceràmica d'aperitiu, un o dos dauets de formatge fresc.
Tallarem per la meitad unes cireretes confitades, i les posarem a sobre de cada dauet.
Afegirem els pinyons per la vora

15min

Notes

És un aperitiu senzillíssim, i amb el qual tindreu molt d'èxit.
El gust de salat i dolç agrada a moltes persones, i és novedor.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2069 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: