Pernil d'Ànec fàcil (recepta del sud oest de França)

Categoria:
Origen: França → SudOest
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1 magret de ànec fresc
  • Sal gruixuda
  • Pebre negre molt
  • 1 drap de cuina sobretot que sigui transpirable8(veureu a les fotos)
  • Cordill per lligar

Elaboració

Posem la sal a un plat i arrebossem el magret de manera que quedi tot cobert de sal
Ara el amanim be amb pebre negre
Seguidament el emboliquem amb el drap de cuina i en fem uns nusos amb cordill a cada costat
Ara és el moment de posar a la nevera 10 dies
Passat aquests 10 dies el traiem del embolcall de drap i en podem començar a menjar com més ens agradi.
És una recepta fàcil i practica per aconseguir pernil de ànec.

15min

Notes

Sobretot penseu en que el drap sigui transpirable, ja que si no ho es faria malbé el magret.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3312 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!