Truita de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja llauna de tonyina d'oli
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Dos ous batuts
  • Una llesca de pa de pagès
  • Un tomàquet madur

1 racions

Elaboració

Aquesta truita, la farem tipus " francesa ". En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, amb un polsim de sal. Quan tenim els ous mig cuallats, afegim la tonyina en una punta de la paella, i ho cargolem, tot fent una truita a la francesa.
Quan és cuita, ja la podrem servir a taila, damunt una llesca de pa de pagès, sucada amb tomàquet.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: