Truita de gambetes
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de:
Espanya → Catalunya
Estació:
primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres ous batuts
- Cent grams de gambetes pelades, congelades
- Oli d'oliva
- Sal
- Conyac
1 racions
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim les gambetes, descongelades i salades.
Quan són mig cuites, les flamegem amb un raig de conyac, i quan s'ha apagat, les reservem.
En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, i quan han cuallat una mica, afegim les gambes, i dobleguem com si fesim una truita a la francesa.
Un cop ben cuita, ja la podrem servir a taula.
30min
Etiquetes:
La cuina de les truites
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2881 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


