Filet de lluç, a la "koskera"

Categoria:
Origen: Espanya > PaĂŻs Basc
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre filets de lluç ( un per comensal, tallat en dos trossos)
  • Deu alls pelats, lĂ minats
  • Quatre bitxos ( caienes)
  • Farina
  • VĂ­ blanc
  • Oli d'oliva
  • Un grapat de pèsols bullits
  • Quatre ous bullits, tallats per la meitat
  • Vuit puntes d'espĂ rrecs de mida mitjana
  • Fumet de peix, blanc
  • Julivert molt picolat

4 racions

ElaboraciĂł

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : els alls i els bitxos. Seguidament, espolsem amb farina, i hi afegim un raig de ví blanc,i el fumet, per la quantitat que vulguem fer. Ho remenem amb l'ajut del vatedor de varetes, i seguidament, afegim : el lluç salat, els pesols, els espàrrecs, i els ous bullits, tallats per la meitat.
Quan el panga Ês cuit, corregim de sal, i espolsem amb força julivet picolat. Donem unes secsades a la cassola de forma rotatoria, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h

Notes

Aquesta recepta, l'original Ês amb supremes de lluç, peró amb filets de lluç, tambÊ queda molt bÊ, i Ês mÊs economica.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Filet de lluç, a la "koskera"

Enllaça aquesta recepta:

1512 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Loreto Meix diu:
Ets molt generós. Valoro molt la teva feina; transmetre tot allò que has après!
Moltes grĂ cies


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!