Filet de lluç a la "koskera"

Categoria:
Típica de: Espanya → Païs Basc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre filets de lluç (un per comensal, tallat en dos trossos)
  • Deu alls pelats, laminats
  • Quatre bitxos petits
  • Farina
  • Vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Un grapat de pèsols bullits
  • Quatre ous bullits, tallats per la meitat
  • Vuit puntes d'espàrrecs de mida mitjana
  • Fumet de peix, blanc [Veure recepta]
  • Julivert molt picolat

4 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim : els alls i els bitxos.
Seguidament, espolsem amb farina, hi afegim un raig de vi blanc,i el fumet, per la quantitat que vulguem fer. Ho remenem amb l'ajut del batedor de varetes, i seguidament, afegim : el lluç salat, els pèsols, els espàrrecs, i els ous bullits, tallats per la meitat.
Quan el panga és cuit, corregim de sal, i espolsem amb força julivert picolat.
Donem unes sacsejades a la cassola de forma rotatòria, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h

Notes

Aquesta recepta, l'original és amb supremes de lluç, peró amb filets de lluç, també queda molt bé, i és més econòmic.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3862 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Loreto Meix diu:
Ets molt generós. Valoro molt la teva feina; transmetre tot allò que has après!
Moltes gràcies

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: