Xampinyons farcits amb butifarra esparrecada

Ingredients

  • 2 cubetes de xampinyons (grossos)
  • 1/4 kg. carn picada de porc
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Alls i julivert
  • Enciam

4 racions

Elaboració

Agafeu els xampinyons, els treieu el peu i els netejeu bé. (talleu els peus per la mitat)
Fregiu la carn picada de porc. Si no en trobeu, feu servir botifarra o salsitxes treient-ne el bodell.
Fregiu també una mica els xampinyons juntament amb els peus que heu reservat, previament espolsats amb l'all i julivert trinxat ben petitet.
Quan estiguin una mica fets (no gaire) els treiu i els ompliu amb la carn picada que heu fregit abans.
Enforneu-los uns 10 minuts; si cal, una mica menys, segons el temps que hagin fregit.

45min

Notes

Serviu-los envoltats amb enciam tallat petit i els peuets barrejat entremig.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: