Ous quadrats amb Philadelphia i salmó fumat

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos ous
  • Dues llesques de pa de motlle ( sense crosta)
  • Tres llesques de salmó fumat
  • Sal
  • Aigua
  • 200 grams de formatge Philadelphia

1 racions

Utensilis

Un estri per fer els ous quadrats.
Un estri per buidar fruites.

Elaboració

Primer de tot, agafem els ous, i els posem en un cassó amb aigua i sal, i els fem bullir deu minuts. Quan són cuits, els refredem amb aigua freda, i els pelem.
Tot seguit, els anem posant de un en un, en el motlle per fer-los quadrats uns cinc minuts cadasqun, i els reservem. Seguidament, amb l'estri de buidar, foradem l'ou de dalt a baix, i el reservem. A part, en un bol, posem el formatge, i dues llesques de salmó ben picolades, i ho barregem tot ben barrejat.A part, posem les llesques de pa en el forn a 180º, i les torrem.
Tot seguit, posem : una llesca de pa, damunt un ou quadrat, i amb l'ajud de la mànega pastissera, anem omplint el forat que hem fet en el centre de l'ou.
Després, tallem a tires ben fines, el salmó que ens queda, i les anem posant danunt del farcit a mode de decoració, i ja ho tenim llest per treure a taula.

40min

Notes

Tan l'estri per fer els ous quadrats, com el de buidar fruites, els podem trobar en tendes de parament per la llar.
A Reus, els podem trobar a: Culinarium, i la Llauneria Mata.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: