Gírgoles saltades, amb pernil, panses i pinyons
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 800 grams de Gírgoles
- Cent grams de pinyons
- Cent grams de panses de Corint
- Tres cents grams, de pernil salat
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Primer de tot, en un cassó amb aigua bullint, escaldem : les panses i els pinyons, i un cop escaldats. ho reservem.
A part, agafem el pernil salat, i el picolem en brunoise ben menuda, i el reservem.
Tot seguit, en una paella amb unes gotes d'oli d'oliva, posem a fregir les gírgoles, salpebrades, tallades a tires.
Quan les gírgoles són mig cuites, afegim : el pernil, els pinyons, i les panses, i ho remenm uns cinc minuts, i ja ho tindrem llest per servir en plats individuals.
														
 40min
  40min 
Notes
Les gírgoles, són un bolet de cultiu, que les podem trobar durant tot l'any, i el seu preu es força adient, per totes les butxaques.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5515 visites.
 5515 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram