Ous ferrats de pagés

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous de pagés
  • Sal
  • Oli

1 racions

Elaboració

Forma de fregir un ou:

Fregir un parell d’ous sembla molt senzill. Però alguna cosa tindrà l’assumpte quan alguns dels mestres de la cuina solen afirmar que un bon cuiner passa al seu examen si sap “fregir bé un ou”.
Per fregir-los bé: fer-los d’un en un (si s’en han de fer varis, agafar diverses paelles): paella petita amb força oli.
“Quan treu fum es tira l’ou que s’haurà esquerdat en una tassa”.
“Amb la escumadora es va tirant oli per sobre”
“Quan l’ou resta solt i surant a la paella, es treu amb l’escumadora, quedant a punt de servir”.
“Cal salar els ous després de trets de l’oli.

8min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1934 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: