Ous ferrats de pagés

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous de pagés
  • Sal
  • Oli

1 racions

Elaboració

Forma de fregir un ou:

Fregir un parell d’ous sembla molt senzill. Però alguna cosa tindrà l’assumpte quan alguns dels mestres de la cuina solen afirmar que un bon cuiner passa al seu examen si sap “fregir bé un ou”.
Per fregir-los bé: fer-los d’un en un (si s’en han de fer varis, agafar diverses paelles): paella petita amb força oli.
“Quan treu fum es tira l’ou que s’haurà esquerdat en una tassa”.
“Amb la escumadora es va tirant oli per sobre”
“Quan l’ou resta solt i surant a la paella, es treu amb l’escumadora, quedant a punt de servir”.
“Cal salar els ous després de trets de l’oli.

8min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1864 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: