Pollastre de pagés a la brasa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 pollastre de pagés de 2,5 Kg
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una barbacoa fem un bon foc amb llenya d’alzina doncs és una llenya que aguanta molt bé la brasa.
Netejem el pollastre i amb un gavinet li fem talls , així es caurà millor ( és pollastre de pages de 2,5 Kg. )
Quan la brasa està en el seu punt posem el pollastre a la graella i a la part alta de la barbacoa ( el salem una mica ) L’anem girant de costat molt suvint , si el foc fa flama hi tirem un grapat de sal ( el pollastre de pagés té poca grasa , aixó fa que la brasa no faci foc viu ).Després de més o menys 40 minuts , baixem la graella a la part baixa de la barbacoa . Hi tirem un raig d’oli i molt suvint li donem la volta i un altre raig d’oli ( 10 minuts ).
Ja el podem server. Normalment fem una bona amanida per acompanyal.

45min

Notes

En el temps no he contat tenir la brasa al punt que poden ser 45 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3873 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: