Rovellons a la brasa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Kg rovellons
  • Oli d'oliva
  • all
  • julivert
  • sal

4 racions

Elaboració

Netejar molt bé els rovellons tallant un trosset de la cua, seguidament amb paper de cuina o amb un drap una mica humit, netejar-los amb molta cura per la part de dalt. Cal tenir en compte que no els quedi res de sorra.
En el morter posar un all i julivert i preparar una picada a la qual li afegirem l'oli d'oliva, es reserva per ruixar els rovellons al final.
Els posem a la graella, primer del costat de la cua, al cap de 5 minuts, els girem i en el forat de la cua i per sobre i tirem una mica d’oli d’oliva, han d'estar uns 5 minuts més, si és a la planxa afegir abans unes gotes d'oli.
Posar en una safata, encara calents posar sal i ruixar-los amb la picada que teníem reservada.
Servir de seguida ja que és com més bons estan, recentment preparats.

15min

Notes

El temps de fer la brasa no el poso


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: