Ous al plat

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 ous
  • Pebre
  • Sal
  • 2 cullerades de sucre
  • 2 talls de pernil salat
  • 1 pot de tomàquet natural

2 racions

Elaboració

-Farem la salsa de tomàquet: a un pot de tomàquet natural hi posarem una mica de sal, pebre i dues cullerades de sucre perquè perdi l'acidesa.
-Després agafarem una safata (o cassoleta, ha de ser apta per anar al forn) individual per persona i posarem a la base salsa de tomàquet, un tall de pernil salat o cansalada i després tirarem el dos ous.
-Ho posarem el forn a 180º durant 15 minuts.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2184 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: