Ous escalfats, amb salsa roquefort

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre ous,( un per persona)
  • 250 grams, de formatge roquefort, o formatge blau
  • Nata líquida per muntar, segons la quantitat, que vulgueu fer de salsa
  • Aigua
  • Vinagre
  • Conyac
  • Maizena,( si cal)
  • Quatre llesques de pa de motlle, sense crosta

4 racions

Elaboració

En primer lloc, agafem les llesques de pa de motlle, i les posem en el forn a 180º, fins que són rosses, i les reservem.
Tot seguit, agafem un cassó amb aigua, i un bon raig de vinagre, i quan arrenca a bullir, anem esclatant els ous de un en un, fins que veiem que la clara, ja ha cuallat, i els retirem, tot reservant-los en un bol amb aigua freda.
A part, en el pot de la batedora elèctrica, passem el formatge, juntament amb la nata, i un raig de conyac. Seguidament, ho posem en un cassó a foc ben baix, i anem remenant, amb el batedor de varetes. Si veiem que cal espessir la salsa, podem afegir una mica de maizena, disolta en aigua freda.
En el moment de presentar el plat a taula, agafem una llesca de pa de motlle i la posem en el plat. Tot seguit, posem l'ou escalfat al damunt, i seguidament, cobrim l'ou, amb la salsa roquefort calenta, i ja ho podrem servir.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1242 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: