Conill fregit amb alls i bitxos
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Estofat
						
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Un conill de quilo i mig, tallat a trossos petits
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Quatre bitxos petits,( caienes)
- 200 grams de mongetes del ganxet
- Mig got de coñac
- Mig got de ví ranci
- Vuit alls pelats
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, sofregim el conill tallat a trossos petits, juntament amb els alls, i els bitxos, a foc moderat.
Quan ja és mig fregit, afegim el coñac, i deixem reduir. Seguidament, afegim el ví ranci, i deixem que vagi coent-se a foc moderat, fins que el conill és cuit.
Tot seguit, ja el podrem treure a taula, amb unes mongetes del ganxet fregides,com  acompanyament.
														
 40min
  40min 
 Etiquetes: 
						La meva cuina del conill
 
						Etiquetes: 
						La meva cuina del conill  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4011 visites.
 4011 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 Joan Corminas
 Joan Corminas![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Salses
 Salses Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram