Macarrons amb costella i sobrassada
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						
						
						
						
						
						
						
Ingredients
- 400 gr de macarrons
- 2 cebes mijanetes
- 2 grans d’all
- Uns quants tomàquets madurs ratllats sense pell ni llavors
- 2 tires de costella de porc tallada a trossets
- 250 gr. de carn picada de vedella
- Un bon tall de sobrassada mallorquina (al gust)
- Llorer, orenga, farigola.
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre
- Aigua (per bullir la pasta)
- Formatge de Maò ratllat (opcional)
Elaboració
							En una cassoleta sofregim amb oli d’oliva la ceba picadeta juntament amb la costella. Quan ho tinguem ben confitat hi tirem els alls picadets, donem uns tombs perquè l’all desprengui el seu aroma i tot seguit, afegim la carn picada. Ho deixem coure tot plegat.
Una vegada estigui la carn picada una mica cuita hi afegim el tomàquet i les herbes (amb moderaciò) i deixem que es vagi confitant a foc lent. Quan estigui una mica fet ho reguem amb la copeta de vi ranci i una altra estoneta de “xup-xup” perquè redueixi bé el vi. Finalment, hi posarem la sobrassada, li donarem uns tombs i ens quedarà el sofregit llest.
A banda i amb una olla amb abundant aigua bullint i una mica de sal, courem els macarrons (El temps de cocció, dependrà del fabricant)
Escorrem la pasta i la tirem a la cassola del sofrefit, junt amb una mica del suc de la seva cocció. Donem unes quantes voltetes a tot plegat, emplatem i a gaudir!!
Podem acabar el plat posant-li una mica de formatge de Maò ratllat pel damunt.
														
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4413 visites.
 4413 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 60 min.
 60 min. Carns
 Carns 
  
  Pasta
 Pasta Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram