Quitxé de porro, amb cues de gamba i llagostins

Ingredients

  • 1 Fulla de pasta de full rodona.
  • 4 Porros grossos
  • 2 Cebes tendres
  • 24 Cues de gamba i 24 de llagostins cuits i pelats (dels congelats)
  • 300/400 cc de nata de cuinar.
  • 3 ous
  • 50 Gr. de mantega
  • Sal, pebre i nou moscada.

6 racions

Utensilis

Motllo pastisser de 20-22 cm, de poca alçada.

Elaboració

Rentem i tallem els porros i les cebes a trossets petits. Els posem en una paella que es vagin coent poc a poc, amb una mica d'oli i la mantega, tirant una mica de sal. Agafem un motllo baix dels de fer pastissos, d'uns 20-22 cm de diàmetre, l'untem de mantega perquè no s'engantxi, i el forrem amb la pasta de full, apretant bé per tots costats, i que quedi repartida per tot el motllo. Punxem el fons amb una forquilla, perquè no es facin bombolles al coure-ho.
En un bol, barregem la nata líquida, amb els ous, salpebrem i afegim una mica de nou moscada, al gust. En una paella, saltegem les cues de gamba i llagostins lleugerament i reservem. Un cop el sofregit de porrus i ceba estigui fet, hi afegim les cues de llagostins. Omplim amb la barreja el motllo,repartint-t'ho bé, i afegim poc a poc el preparat de nata i ous, fins que quedi cobert. Tot seguit afegim les cues de gamba repartides per sobre procurant que no s'enfonsin del tot.
Prèviament haurem encés el forn a 200 graus.
Enfornem en posició =, entre 20 i 30 minuts, en funció del forn, i de les instruccions de cocció de la pasta de full.
Bon profit!!

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: