Chipirones en cazuela

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1kg de chipirones
  • 2huevos
  • Patatas fritas
  • 2 dientes de ajo
  • Un ramito de perejil
  • 1/2vasito de agua
  • 1/2cebolla
  • Sal

3 racions

Elaboració

En una cazuela de barro con aceite,echar la cebolla y los chipirones en crudo, salar y dejar cocer. Añadir agua si es preciso, cuando se hayan bebido el caldo, echar la picada de ajo y perejil, y a continuación las patatas que se habran freido a parte y los dos huevos duros


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

294 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!