Musclos a la cerbesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Musclos-1/2got de vi blanc-2gots de cervesa-1ceba petita-1cullerada de julivert picat-1cullerada de farina-3cullerades d'oli d'oliva-1cullerada de mantega-Pebre-Sal-

4 racions

Elaboració

Rentem be els musclos i els escorrem. Piquem la ceba ben fina . Calentem oli en una cassola i sofregim la ceba nomes per que quedi tova i transparent. Afegim la cervesa , salpebrem i deixem coure durant cinc minuts a foc viu amb la cassola tapada . Fet això , afegim els musclos i continuem la cocció fins que siguin tots oberts . Amb una escumadora , retirem els musclos de la cassola i els reservem nomes la clova que conte la carn. Barregem la mantega amb la farina , i ho afegim a la cassola i desfem la mescla a la cassola , després afegim el vi blanc , el julivert picat i els musclos reservats. Fem coure cinc minuts mes i estarà llest.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1794 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!