Perdiu de granja en escabetx

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Perdiu de granja mitjana ( que el carnicer ens ha netejat )
  • 2 cebes
  • 2 cabeces d’ alls
  • 2 fulles de llorer
  • 1 tassa d’oli
  • 1/2 got de vinagre
  • Pebre negre en gra
  • 1 llimona
  • Julivert
  • Sal

1 racions

Elaboració

-En una cassola posada al foc amb oli, tot en cru, hi posem la perdiu ja neta, partida per la meitat i salada, amb els grans de pebre.
-A part en una paella amb oli hi sofregim els alls, les herbes aromàtiques, talls de llimona, més grans de pebre i el vinagre.
-Ho fem coure uns minuts i ho aboquem sobre la perdiu. Deixem coure a foc mitjà, uns 60 minuts.
-Ha de quedar coberta. Deixem reduir bé. Ho deixem reposar, millor 1 o 2 dies abans de menjar.
-Es menja freda o una mica tèbia i amb la ceba de fer l’escabetx.

1h


Recepta de cuina de Perdiu de granja en escabetx

Perdius de granja.

Recepta de cuina de Perdiu de granja en escabetx

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: