Tàrtar de tonyina macerada i mango

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 kg de tonyina
  • 200 cc de salsa de soja
  • 1Copa de vinagre d'arròs
  • 1Cullerada d'oli de sèsam
  • 1Culleradeta de gingebre ratllat
  • 1Cullerada de suc de llima
  • 1Mango ( fruita )
  • Uns quants nabius

3 racions

Utensilis

Motlle

Elaboració

-Per fer el tàrtar de tonyina, posem en un bol el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam, el suc de llima, la salsa de soja i el gingebre i ho remenem bé amb una forquilla.
-Després, hi afegim la tonyina tallada a dauets, ho remenem bé i ho deixem macerar durant 5 minuts.
-Pelem el mango i el tallem en làmines fines i primes. També a dauets.
-Per acabar, posem un motllo al centre del plat, l’omplim amb el tàrtar de tonyina i els dauets de mango. Jo he posat un altre tàrtar més petit al costat del gran per un tema de decoració del plat. També, posem sobre el tàrtar les làmines fines i primes de mango i uns quants nabius.

10min


Recepta de cuina de Tàrtar de tonyina macerada i mango

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1375 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: