Musclos amb romesco gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 32 munsclos de mida gran
  • Un dit d'aigua
  • El meu romesco ( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Formatge ratllat

4 racions

Utensilis

Una safata plana metàl·lica
Una safata de porcellana blanca
Una cassola fonda, amb tapa
Una mànega pastissera amb un broc mitjà

Elaboració

Primerament, netegem els musclos i els fiquem a la cassola amb tapa, perqué s'obrin.
Quan són oberts, els hi traiem una clova i els posem ben plans damunt la safata metàl·lica.
Seguidament, amb l'ajud de la mànega pastissera, posem una mica de romesco damunt de cada musclo i un polsim de formatge ratllat.
A continuacó, ho gratinem a 180º una mica, tant sols fins que el formatge és rosset.
Tot seguit, els posem a la safata de porcellana, i ja els tenim llestos per servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2046 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: