Mandonguilles casolanes

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de carn picada de porc
  • 400 g de carn picada de vedella
  • 6 grans d'all
  • 2 Cebes
  • 4 Pastanagues
  • Farina de galeta
  • Llet
  • 3 ous
  • Un manat de julivert
  • 200 grs. de tomàquet triturat
  • Farina
  • Sèsam ( llavors )
  • Oli d’oliva
  • Sucre
  • Sal
  • Pebre.

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica.

Elaboració

-En gran bol posem la carn picada, els ous, els alls i julivert ben trinxats. També 4 cullerades de farina de galeta, sal i pebre.
-Ho anem treballant amb les mans i posant-hi llet fins a obtenir una massa que ens permeti fer les mandonguilles.
-Les mandonguilles les fem grans, amb un parell per persona és quasi suficient.
-Fins aquí hem de comptar uns 10 minuts
-Una vegada fetes les mandonguilles, les enfarinem i fregim en oli ben calent. Així que hagin agafat color, les reservem. Uns 5 minuts .
-En una cassola preparem el sofregit amb una mica d'oli i la ceba trinxada, a foc suau, sense presses. Quan comenci a agafar color hi posem les pastanagues tallades petites. Uns 20 minuts.
-Passats uns minuts hi posem el tomàquet, una mica de sucre i sal. Deixem que es vagi concentrant.
-Quan tinguem el sofregit a punt, posem les mandonguilles a la cassola i ho cobrim d'aigua. Deixem a foc suau que vagi coent durant uns 30 minuts.
-Treiem les mandonguilles ( les reservem ) i triturem el sofregit amb una batedora elèctrica, fins que quedi una salsa fina.
-Posem a la cassola la salsa amb les mandonguilles i deixem coure 5 minuts.
-Servim en un plat, dues mandonguilles per persona. Per sobre hi tirem la salsa amb unes llavors de sèsam.

1h


Recepta de cuina de Mandonguilles casolanes

En el plat per degustar-les

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

17881 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: