Conill amb patates

Ingredients

  • 12 talls de conill mitjanets
  • Sis patates mitjanes
  • Oli, sal i pebre negre.
  • Una fulla de llorer
  • Una poma (optatiu)
  • Un raget de vi blanc o vermut.

4 racions

Utensilis

Una safata millor de vidre o pyrex, en aquest cas.

Elaboració

Tallarem a daus les patates, i les fregirem en una paella lleugerament.
Posarem en una safata els talls de conill, prèviament salats i pebrats,i amb la fulleta de llorer.
Posarem al forn el conill fins que sigui una mica ros, regat amb el vi o vermut.
Afegirem les patates, i ho deixarem coure plegat un quart d'hora aproximadament.
Quan estigui tot rosset, ja ho podem servir.

30min

Notes

Aquesta recepta, també es pot fer amb trossets de pollastre.
És senzill de fer, i queda molt saborós.
Com hem posat, s'hi pot afegir una poma tallada a daus, i posada al mateix temps al forn que el pollastre o conill.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2813 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

4 comentaris:

Romà Garcia Talavera diu:
M´agraden aquestes receptes tant senzilles, i fàcils de fer per els qui no som gaire experts als fogons.
diu:
Per Teresa Vives:
Et dic el mateix que et comenta en Roman Garcia, cadascú fem el que podem per escriure el millor possible el català, en el meu cas amb la llengua mare que és l'alemany. Dius que et comentem l'ortografia de la teva recepta, des del meu punt de vista, és tot correcte, l'únic que en comptes de "salats i pebrats" podries escriure "salpebrats".
Tu segueix amb les teves receptes, que és pel que col·laborem en aquest fòrum.
Amb una forta abraçada
Joan.c
Joan Corminas diu:
Per Teresa Vives:
Et dic el mateix que et comenta en Roman Garcia, cadascú fem el que podem per escriure el millor possible el català, en el meu cas amb la llengua mare que és l'alemany. Dius que et comentem l'ortografia de la teva recepta, des del meu punt de vista, és tot correcte, l'únic que en comptes de "salats i pebrats" podries escriure "salpebrats".
Tu segueix amb les teves receptes, que és pel que col·laborem en aquest fòrum.
Amb una forta abraçada
Joan.c
Teresa Vives Mariné diu:
El que em dius és tan correcte una cosa com l'altra, però de tota manera, ho tindré en compte.

Moltes gràcies i una forta abraçada

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: