Arròs melós de carn magra i calamars

Ingredients

  • 400 gr. d'arròs
  • 150 gr. de panxeta
  • 150 gr. de carn magra de porc
  • 2 dents d'all
  • 300 gr. de calamars
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • 1 tomàquet ratllat
  • 1'2 l. de brou de pollastre
  • Uns brins de safrà
  • 1 fulla de llorer
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Pelar els alls, tallar-los en làmines fines i sofregir en oli d'oliva. Quan comencin a daurar-se, afegir la panxeta i la carn magra de porc tallats a dauets.
Coure uns minuts fins que estiguin daurats i afegir els calamars tallats en anelles. Continuar la cocció 1 minut més i afegir el pebre vermell dolç i el tomàquet. Deixar al foc uns minuts més.
Abocar el brou, afegir el safrà i el llorer, i coure 5 minuts més. Incorporar l'arròs i salpebrar, remenar per tal que quedi melós i continuar la cocció uns 18 minuts.

1h 10min

Per


Recepta de cuina de Arròs melós de carn magra i calamars

Arròs melós de carn magra i calamars
per Imma Soto

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1203 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!