Costellam de xai agredolç al forn, amb patates a lo pobre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un costellam de xai, tallat en trossos de tres costelles
  • Patates a lo pobre ( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Herbes provençals
  • Mel
  • Vinagre de poma
  • Aigua
  • Vuit alls aixafats amb pell
  • Conyac
  • Vi ranci

4 racions

Utensilis

Una safata fonda, per anar al forn
Un pinzell
Quatre plats grans, de porcellana blanca
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, fem les patates a lo pobre com explico a la meva recepta, i les reservem.
Seguidament, salpebrem les costelles, les espolsem amb herbes provençals i les posem a la safata. Tot seguit, en un bol de vidre, posem: un bon raig de mel, un raig de vinagre de poma, i amb l'ajud del batedor de varetes, ho remenem ben remenat. A continuacio, amb l'ajud del pinzell, pintem les costelles amb aquesta barreja. Tot seguit, afegim: un got de conyac, un got de vi ranci, els alls, i un dit d'aigua. Seguidament, ho reguem amb un bon raig d'oli d'oliva, i ho fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que les costelles són cuites.
En el moment d'enplatar, posem tres costelles a la part de dalt del plat, i a la part de baix, fem un niu amb les patates a lo pobre, i ja ho podrem treure a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2421 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: