Estofat de xai amb pebrots del Padron

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 g de Carn de xai (del pit i braons)
  • 2 Cebes
  • 2 Pastanagues
  • 2 Tomàquets
  • 3 Dents d'all
  • 1 Gotet de vi blanc sec
  • 1 Got d'aigua
  • 2 Fulles de llorer
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Pebrots del Padron

4 racions

Elaboració

Piquem les cebes, tallem en rodanxes les pastanagues, pelem les dents d'all i partim els tomàquets a trossos.
Tallem la carn a trossos mitjans i els braons sencers.
En una cassola amb una mica d'oli, quant està calent,
ofegem durant 20 minuts la carn en l'oli
Hi afegim les pastanagues, tomàquets , alls, cebes, llorer, pebre, vi blanc i un dels gots d'aigua.
Tapem la cassola i a foc lent ho deixem coure durant 2 hores.
A part, fregim els pebrots del Padron, com acompanyament del plat. Els reservem.
Quan hàgim comprovat que la carn està tendra, ja podem servir el plat acompanyat dels pebrots.

2h 30min


Recepta de cuina de Estofat de xai amb pebrots del Padron

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: