Canelons de carn de poltre del Ripollès

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 Plaques de canelons
  • 900 g de carn de poltre del Ripollès
  • 3 Cebes grosses
  • 2 Fulles de llorer
  • Farina
  • Llet
  • Brandi
  • Oli i sal
  • Formatge ratllat

Per la salsa beixamel:

  • 1 litre de llet
  • 80 g de farina
  • 1 Tros de mantega
  • Nou moscada al gust
  • Sal

10 racions

Elaboració

De la salsa beixamel:

Del litre de llet en separem un got i desfem la farina amb l’ajuda d’una cullera (o bé del túrmix), la resta de llet la posem al foc junt amb la mantega, la sal i la nou moscada. Quan veiem que comença a bullir hi tirem la farina desfeta i anem remenant fins que torni a bullir, posem el foc lent i ho deixem uns 10 minuts tot remenant de tant en tant.

De la carn dels canelons:

Demanem a la carnissera que ens talli tota la carn de poltre per rostir. En una cassola amb oli, hi posem la carn junt amb les cebes a trossos, les fulles de llorer i ho salem. Deixem que cogui una hora i mitja a foc suau, a mitja cocció ho regarem amb el brandi. Quan la carn de poltre està freda, la trinxem amb la màquina de trinxar. Passem la carn dues vegades per tal que quedi ben fina. Tornem a posar la carn a la cassola i hi afegim 3 cullerades de farina i 1/4 de litre de llet, deixem que bulli uns moments tot remenant, quan veiem que està lligat apagem el foc i deixem que es refredi. Bullim les plaques segons instruccions i ja podem farcir els canelons. Ho emplatem, posem la salsa beixamel, el formatge ratllat i ja es pot gratinar.

1h 40min


Recepta de cuina de Canelons de carn de poltre del Ripollès

En el plat per degustar-los.

Recepta de cuina de Canelons de carn de poltre del Ripollès

Detall dels canelons de poltre.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: