Popets de platja a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una dotzena de popets de platja,d’uns 6 cm cadascun, molt frescos
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Julivert

1 racions

Elaboració

Netegem els popets els traiem boca i ulls. En una planxa , hi tirem una mica d’oli, i esperem que quedi ben calenta. Hi afegim els popets i els anem girant de tant en tant per evitar que es cremin. Si la seva dimensió no excedix dels 7 u 8 centímetres, no cal, tallar-los , els fem sencers. En aquest cas, els coem en total uns 6 minuts. Mentre preparem una picada en el morter amb una mica de sal, oli, julivert i pebre negre. Opcional, afegir la picada sobre els popets. Personalment, m’agraden més sense la picada, en la meva opinió, els hi treu sabor.

15min


Recepta de cuina de Popets de platja a la planxa

En el plat per degustar-los.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4327 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: