Cuetes de rap a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Vuit cuetes de rap de raciĂł congelades (d'uns 150-200 grams cadascuna)
  • 250 grams de cloĂŻsses fresques
  • 150 grams de vianda de musclos congelats
  • 200 grams de gambes pelades de mida gran
  • Aigua
  • Tres cullerots de sofregit de tomĂ quet (el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • 150 Grams de pèsols congelats
  • Una ceba picolada
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Julivert picolat
  • Un all pelat
  • Un rajolĂ­ d'anis sec
  • Una fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Un cassĂł mitjĂ 
Un morter amb la seva mĂ 
Un colador fĂ­

ElaboraciĂł

Primerament en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les cuetes de rap salpebrades i enfarinades, uns tres minuts per banda i les reservem.
A part, en un cassĂł amb un dit d'aigua, obrim les cloĂŻsses i les reservem tot colant el suc i el reservem.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, escaldem els pèsols uns cinc minuts i els reservem.
Seguidament, en un morter fem un allioli negat amb: l'all pelat, i un polsim de julivert picolat, tot lligant-lo amb oli d'oliva tirat a rajolĂ­ fĂ­, fins aconsseguir com a quatre cullerades d'allioli, i ho reservem.
Seguidament en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba picolada, un fulla de llorer i el sofregit de tomĂ quet.
Tot seguit, afegim el vi blanc, un rajolĂ­ d'anis sec, i ja podrem afegir-hi el suc de les cloĂŻsses i una mica de fumet de peix.
Quan tot plegat ja arrenqui a bullir, afegim: les cloïsses, la vianda de musclos, els pèsols, les cuetes de rap i l'allioli negat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts mÊs, ho corregim de sal, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota per tal que no es cremi la taula.

1h 10min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cuetes de rap a la marinera

Enllaça aquesta recepta:

1481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!