Cuetes de rap a la marinera

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit cuetes de rap de ració congelades (d'uns 150-200 grams cadascuna)
  • 250 grams de cloïsses fresques
  • 150 grams de vianda de musclos congelats
  • 200 grams de gambes pelades de mida gran
  • Aigua
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • 150 Grams de pèsols congelats
  • Una ceba picolada
  • Sal
  • Farina
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Julivert picolat
  • Un all pelat
  • Un rajolí d'anis sec
  • Una fulla de llorer

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera gran
Una paella gran
Un plat de fusta
Un cassó mitjà
Un morter amb la seva mà
Un colador fí

Elaboració

Primerament en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim les cuetes de rap salpebrades i enfarinades, uns tres minuts per banda i les reservem.
A part, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses i les reservem tot colant el suc i el reservem.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, escaldem els pèsols uns cinc minuts i els reservem.
Seguidament, en un morter fem un allioli negat amb: l'all pelat, i un polsim de julivert picolat, tot lligant-lo amb oli d'oliva tirat a rajolí fí, fins aconsseguir com a quatre cullerades d'allioli, i ho reservem.
Seguidament en una cassola marinera amb un raig d'oli d'oliva, sofregim : la ceba picolada, un fulla de llorer i el sofregit de tomàquet.
Tot seguit, afegim el vi blanc, un rajolí d'anis sec, i ja podrem afegir-hi el suc de les cloïsses i una mica de fumet de peix.
Quan tot plegat ja arrenqui a bullir, afegim: les cloïsses, la vianda de musclos, els pèsols, les cuetes de rap i l'allioli negat, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, ho corregim de sal, i ja ho podrem treure-ho a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota per tal que no es cremi la taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4679 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: