Boles de patata a la Parisién

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis patates de mida grossa (han de sortir 36 boles en total)
  • Aigua
  • Una picada d'alls, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
  • Sal
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boles de pata de mida mitjana
Un cassó gran
Una safata fonda pel forn
Una safata plana de porcellana blanca
Una batedora elèctrica
Una escorredora

Elaboració

Primerament, fem les 36 boles de patata amb l'estri adient i les anem ficant en un bol amb aigua i sal. Tot seguit, les posem a coure amb aigua bullint durant uns set minuts,i tot seguit les escorrem i les posem en una safata fonda per anar al forn, untada amb mantega i les boles salpebrades.
Seguidament, ho enfornem a 180º, tot remenant les boles de quan en quant, fins que veiem que ja són d'un color daurat. Seguidament, les reguem amb la picada, les remenem i les posem a la safata de porcellana blanca per servir-les a taula.

1h 10min

Notes

Aquesdta recepta, és una guarnició molt adient per qualsevol tipus de plat que vulguem que ens quedi abellidor.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2452 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: