Sopa de rogers i gambetes amb arròs i pistons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres litres de fumet de peix(el podeu trobar a les meves receptes)
  • 600 grams de rogers frescos de mida mitjana
  • 300 grams de gambetes pelades de mida mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Conyac
  • Un raig d'anis sec
  • Pebre negre en pols
  • 100 grams de fideus del nº2
  • 100 grams de pistons(pasta) de mida mitjana

4 racions

Utensilis

Una cassola metal·lica fonda
Una sopera de porcellana blanca
Una paella gran
Quatre escudelletes de porcellana blanca

Elaboració

En una cassola metal·lica fonda amb el foc baix, fiquem el fumet de peix fins que arrenqui el bull.
Seguidament, netegem els rogers els filetegem, els tallem a trossos menuts i els fiquem a la cassola amb el fumet, juntament amb l'arròs i els pistons.
A part, en una paella, saltem i flamegem amb conyac les gambetes i les afegim a la cassola, juntament amb un raig d'anis sec, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat fins que estigui al nostre gust.
A continuació, ja ho podrem servir amb la sopera de porcellana i les quatre escudelletes.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2661 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: