Carxofes a la brasa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 5 Carxofes (10 meitats)
  • Oli d’oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

2 racions

Elaboració

Tallem els tronxos de les carxofes i, agafant-les per la base, les esclafem perquè s’obrin.
Les rentem o escorrem de cap per avall i les col·loquem a les graelles amb les fulles cap per baix.
Al cap d’una estona, uns 5 o 10 minuts, les girem posant les fulles cap amunt i les amanim per dins amb sal, oli i pebre negre.
Les deixem coure uns 30 minuts més, fins que siguin ben cuites. El temps de cocció, és en funció de la mida de les carxofes. Es veu clarament si estan cuites o no, la primeres fulles han de quedar una mica negres. Per servir-les les partim per la meitat.

Opcional:

S’hi pot posar també vinagre per amanir-les.
També es pot posar un gra d’all dins de cada carxofa.

40min


Recepta de cuina de Carxofes a la brasa

En el plat per degustar-les.

Recepta de cuina de Carxofes a la brasa

En el plat per degustar-les.

Recepta de cuina de Carxofes a la brasa

Detall de les carxofes, només veient la de sota, no cal dir res més. Això, que estem a l'inici de la temporada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: