Arengades amb pa amb tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Arengades
  • 1 Llesca gran de pa de pagès
  • 2 Tomàquets molt madurs
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Fregim les dues arengades amb abundant oli d'oliva, uns 3 minuts (1,5 minuts per costat). Les assequem amb paper alsorbent. Agafem la llesca de pa i la freguem amb els tomàquets partits per la meitat, no hi posem sal (l'arengada és salada), hi posem una mica oli d’oliva i sobre les arengades. Ja es pot servir el plat.

6min


Recepta de cuina de Arengades amb pa amb tomàquet

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: