Pasta "Orly"

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos ous sencers
  • Llet sencera
  • 300 grams de farina
  • Mig sobre de llevat en pols
  • Sal

6 racions

Utensilis

Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, en un bol gran de vidre, fiquem: la farina, mig litre de llet, els ous sencers, el llevat i un polsim de sal.
Seguidament, ho batem amb el batedor de varetes fins aconseguir una masa fina i homogènia, i ho deixem reposar una hora. Tot seguit, ho remenem una mica més, i ja ho podem ficar en un atuell amb tapa i ho posem a la nevera, on s'ens pot guardar uns cinc dies com a minim, fins que necessitem fer-ho servir.

40min

Notes

Aquest tipus de pasta és molt adient per fer arrebossats sobretot per peixos.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3678 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: