Allioli de codony

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos codonys mitjans
  • Aigua
  • Mig morter d'allioli fet a ma (el trobareu a les meves receptes)

6 racions

Utensilis

Un morter de terrissa amb la seva ma
Un cassó mitjà
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó amb un dit d'aigua, fiquem els codonys pelats i tallats a trossos menuts, i deixem que coguin a foc baix fins que ja estiguin ben tous.
Seguidament, els passem per la batedora elèctrica i els reservem.
A part, em mig morter d'allioli com explico a la meva recepta, i tot seguit afegim tres cullerades de codony i seguim remenant, fins que ja tenim un allioli ben lligat, i ja ho podrem fer servir.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1876 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!