Lluç amb papillota de verdures/hortalisses

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 Lloms de lluç
  • 1 Pastanaga
  • 1 Ceba petita
  • 1 Porro
  • 1 Carbassó
  • Oli d’oliva, sal
  • Un raig de vi blanc (opcional)
  • Paper de forn

2 racions

Elaboració

Tallem totes les verdures/hortalisses, que acompanyaran el peix.
Les podem tallar a bastonets o rodanxes fines.
Les saltem amb una mica d’oli no massa perquè posteriorment s’acabaran de coure dins la "papillote".
Tallem el paper de forn o d’alumini, que la seva mida sigui suficient perquè puguem posar el peix i les verdures/hortalisses, que l’acompanyaran.
Al damunt del paper de forn i posem un raig d’oli, alguna verdureta/hortalissa, els filets de peix i la resta de verdures/hortalisses, hi posem l'oli, la sal i un raig de vi blanc.
Tanquem la "papillote" i les anem col•locant en una plata i cap al forn, prèviament escalfat a 180º i més o menys en uns 15 minuts, ho tindrem fet, que serà en el moment que s’inflen, les traurem del forn i les posarem al plat.
Podem fer una sola "papillote" per dues persones.

35min


Recepta de cuina de Lluç amb papillota de verdures/hortalisses

Lluç amb papillota de verdures/hortalisses.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7844 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: