Lasanya vegetal
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Pasta
						Recepta per wok
						Típica de:  Espanya → Catalunya
 Espanya → Catalunya
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Tres porros
- Tres pastanagues
- 300 grams de xampinyons laminats
- Un manat d'espàrrecs verds de cultiu
- Cinc talls de cansalada fumada
- Oli d'oliva
- Sal
- Sofregit de tomàquet ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Salsa Aurora ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- 200 grams de formatge ratllat
- Dotze plaques de pasta per fer lasanya
- Aigua
- Mantega
- Un carbassó
- Nata líquida
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un wok gran
Una cassola metàl·lica fonda
Un drap de cotó gran
Una mànega pastissera sense broc
una espàtula de fusta
Una picadora elèctrica
Un cassó gran
Quatre cassoletes de terrissa de mida mitjana
Quatre plats plans amb un tovalló de paper
Dues espàtules metàl·liques planes 
Elaboració
							Primerament, netegem totes les verdures, les picolem i les fiquem en el wok amb un raig d'oli d'oliva, juntament amb els xampinyons i la cansalada, també picolats, i els anem saltant fins que estigui tot ben fregit.
Tot seguit, afegim mig cullerot de sofregit de tomàquet, ho remenem i deixem que cogui cinc minuts més, i seguidament, ho passem per la picadora, i ho fiquem en un cassó, on acabarem de fer la farsa.
Posem el cassó amb la farsa amb el foc baix, i anem remenant sense parar, corregim de sal i hi afegim un raig de nata líquida, i deixem que s'acabi de coure uns cinc minuts, i ja ho podrem retirar.
A part, en una cassola fonda amb: aigua, sal, i una mica de mantega, bullim les plaques de pasta fins que estan cuites al "dente", les retirem i les fiquem damunt un drap de cotó.
A continuació, fem la salsa Aurora com explico a la meva recepta, i la reservem damunt la planxa calenta.
Agafem quatre plaques de pasta, i amb la mànega pastissera plena amb la farsa, omplim les quatre plaques de pasta, i tot seguit, les tapem amb una altre placa, i tornem a omplir amb la farsa.
Ja per acabar, tapem amb una placa de pasta, i amb molta cura, amb l'ajuda de les espàtules planes, anem posant les plaques farcides, cadascuna en una cassoleta.
Tot seguit, cobrim les lasanyes amb la salsa Aurora, les espolsem amb el formatge ratllat, i hi posem una nou de mantega al damunt, i ho enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge ja és ben daurat, i ja podem treure les cassoletes, i posar-les cadascuna en un plat amb un tovalló de paper, i les servirem a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina de la pasta
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  La cuina de la pasta  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2659 visites.
 2659 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Altres
 Altres Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa Carns
 Carns 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Postres i dolços
 Postres i dolços






 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram