Conill rostit

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Conill net de 1,2 Kg màxim
  • 2 Allsll.
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Vi ranci
  • Aigua

3 racions

Elaboració

Agafem el conill, el trossegem (les espatlles no). El salpebrem.
En una cassola de fang, hi posem una mica d'aigua, dues cullerades d'oli, dos grans d'all.
Quan l'oli estigui calent , hi afegim els talls de conill, abaixem el foc, i ho deixem daurar, uns 15 minuts.
A mig coure, el reguem amb una copeta de vi ranci. Hi afegim unes cebes tallades a troços i un parell de tomaquets, també tallats.
Ho deixem fent, xup-xup durant uns 30 minuts. Mirem de tant en tant, si hem d’afegir-hi una mica d’aigua i provem el punt de sal.
Ja es pot servir.

50min


Recepta de cuina de Conill rostit

Conill rostit.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: