Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Manat de bledes ben fresques
  • 1 Cabeça d'alls
  • 1 Ceba grossa de Figueres
  • 1 Tomàquet d'amanir mitjà
  • 1 Manat petit de pastanagues fresques
  • Orenga fulla ben picada
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Rentem les bledes ben netes per no trobar-hi sorra quan les mengem i les partim
per la meitat. Les reservem.
En una olla hi posem: un grapat de sal, els grills de la cabeça d'alls
sense pelar, les pastanagues netes i tallades a rodanxes d'un centímetre
de gruix més o menys, la ceba sense la primera capa tallada a grills i el
tomàquet rentat i tallat a trossos una mica grossos.
Posem aigua a l'olla sense que cobreixi totalment les bledes.
Hi tiren orenga amb un bon raig d'oli.
Deixem bullir uns 20 minuts.
Ho escorrem bé.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Escorrent les bledes i la resta d'ingredients.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Olla amb els grills d'all, la pastanaga, la ceba, el tomàquet i un polsim de sal.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Posant aigua a les bledes.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Bullint les bledes amb pastanaga, ceba i tomàquet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3191 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: