Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Manat de bledes ben fresques
  • 1 Cabeça d'alls
  • 1 Ceba grossa de Figueres
  • 1 Tomàquet d'amanir mitjà
  • 1 Manat petit de pastanagues fresques
  • Orenga fulla ben picada
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
  • Aigua

2 racions

Elaboració

Rentem les bledes ben netes per no trobar-hi sorra quan les mengem i les partim
per la meitat. Les reservem.
En una olla hi posem: un grapat de sal, els grills de la cabeça d'alls
sense pelar, les pastanagues netes i tallades a rodanxes d'un centímetre
de gruix més o menys, la ceba sense la primera capa tallada a grills i el
tomàquet rentat i tallat a trossos una mica grossos.
Posem aigua a l'olla sense que cobreixi totalment les bledes.
Hi tiren orenga amb un bon raig d'oli.
Deixem bullir uns 20 minuts.
Ho escorrem bé.
Ja es pot servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Escorrent les bledes i la resta d'ingredients.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Olla amb els grills d'all, la pastanaga, la ceba, el tomàquet i un polsim de sal.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Posant aigua a les bledes.

Recepta de cuina de Bledes bullides amb pastanaga, ceba i tomàquet

Bullint les bledes amb pastanaga, ceba i tomàquet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3017 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: