Amanida de pasta

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de pasta a escollir (farfalle, fusilli, penne,macarró,...)
  • 60 g d'olives negres i verds sense pinyons
  • 30 g de tàperes
  • 150 g de cirerols o altres tomàquets petits
  • 100 g de mozzarella a daus
  • 1 Llauna petita de tonyina (opcional)
  • Fulles d' alfàbrega
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

3 racions

Elaboració

En una olla amb aigua i sal abundant, hi posem a coure
el tipus de pasta escollit.
El temps de cocció bé indicat al paquet.
L'escorrem i reservem perquè es refredi.
Mentre, tallem els tomàquets per la meitat, les tàperes,
les olives a rodanxes i trenquem les fulles de alfàbrega
amb les mans.
Ho barregem tot en un bol. Aboquem la pasta al bol.
Ho salpebrem i hi tirem l'oli. Ho barregem bé.
Deixeu reposar una mitja hora abans de servir.
Per últim, hi incorporem la mozzarella.

20min


Recepta de cuina de Amanida de pasta

Amanida de pasta.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: