Llagosta amb dues salses

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llagosta-Aigua-Un pols de sal-Un raig dolí d'oliva-Un ou-Unes gotes de vinagre-Unes gotes de suc de llimona-Una mica de salsa de  tomàquet-Unes gotes de conyac-Un pols de pebre-Una mica de julivert-Herbes aromàtiques al nostre gust-

1 racions

Utensilis

Una olla,un batedor i una plata per servir.

Elaboració

Primer de tot posem la llagosta en una olla amb aigua , sal , Julivert picat , pebre i les herbes aromàtiques al nostre gust. La bullim i quant estigui bullida la traiem del foc i l'escorrem be. M'entres es refreda la llagosta , prepararem dues salses. La primera prepararem una maionesa normal i corrent( ou , oli , llimona i vinagre), la segona salsa , prepararem salsa rosa( maionesa,salsa de tomàquet i conyac ).Després agafarem la llagosta i la podem preparar de dues manares , com mes ens agradi. La podem obrir pel llarg i posar en un plat, o la podem treure la clova però sense arrancar del cap, es a dir , deixant-la sense clova però la llagosta sencera. En qualsevol dels dos casos , es serveix la llagosta freda al plat amb una mica de cada salsa , posada a banda o sobre la llagosta.

1h

Notes

Sobretot vigileu que la llagosta sigui ben freda a l'hora de servir, es molt mes bona.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3459 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: