Amanida especial amb vinagreta de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 1 paquet de salmó fumat
  • 24 tomàquets xerri
  • 1 bossa gran d'espinacs o 2 bosses
  • 1 paquet de pinyons
  • Formatge de cabra
  • Sal

Per la vinagreta de poma:

  • 1 poma golden ratllada finament
  • 16 cullerades d'oli d'oliva verge
  • 4 cullerades de vinagre de poma
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

De la vinagreta de poma:

En un bol aboquem l'oli d'oliva. Afegim el vinagre de poma, la sal i el pebre. Pelem la poma i la ratllem finament. Afegim la poma ratllada a la vinagreta. Barregem bé.

De l'amanida:

Rentem els ingredients que ho necesitin.
Tallem els alvocats, tomàquets, salmó i formatge de manera creativa o com volguem.
Posem els ingredients en un bol. Hi tirem una mica de sal i ho barregem tot.
Ho amanim amb la vinagreta de poma i ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida especial amb vinagreta de poma

Amanida especial amb vinagreta de poma.

Recepta de cuina de Amanida especial amb vinagreta de poma

Detall de l'amanida especial amb vinagreta de poma.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3097 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: