Amanida especial amb vinagreta de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 1 paquet de salmó fumat
  • 24 tomàquets xerri
  • 1 bossa gran d'espinacs o 2 bosses
  • 1 paquet de pinyons
  • Formatge de cabra
  • Sal

Per la vinagreta de poma:

  • 1 poma golden ratllada finament
  • 16 cullerades d'oli d'oliva verge
  • 4 cullerades de vinagre de poma
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

De la vinagreta de poma:

En un bol aboquem l'oli d'oliva. Afegim el vinagre de poma, la sal i el pebre. Pelem la poma i la ratllem finament. Afegim la poma ratllada a la vinagreta. Barregem bé.

De l'amanida:

Rentem els ingredients que ho necesitin.
Tallem els alvocats, tomàquets, salmó i formatge de manera creativa o com volguem.
Posem els ingredients en un bol. Hi tirem una mica de sal i ho barregem tot.
Ho amanim amb la vinagreta de poma i ja es pot servir.

25min


Recepta de cuina de Amanida especial amb vinagreta de poma

Amanida especial amb vinagreta de poma.

Recepta de cuina de Amanida especial amb vinagreta de poma

Detall de l'amanida especial amb vinagreta de poma.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: