Conill rostit amb rovellons de temporada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill d'un kg tallat a trossos
  • 600 g de rovellons
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all i una cabeça
  • 1 fulla de llorer
  • 6 ametlles torrades
  • 1/2 copa de brandi
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola hi posem una mica d'oli i enrossim el conill salpebrat. Un cop ros, el reservem.
En la mateixa cassola sofregim la ceba picada, els tomàquets tallats a trossos, la cabeça d'alls sense pelar i la fulla de llorer. Un cop sofregit, hi afegim el conill i un petit raig de brandi, tapem la cassola i ho fem coure a foc lent durant uns 30-45 minuts mitja hora, fins que el conill estigui cuit.
Mentre, en una paella a part, saltem els rovellons nets amb una mica de sal i all picat.
Els deixem una mica crus i els afegim a la cassola.
Finalment, hi tirem una picada feta amb 2 grans d'all, el julivert i les ametlles.
Ho deixem coure un parell de minuts.

55min


Recepta de cuina de Conill rostit amb rovellons de temporada

Conill rostit amb rovellons de temporada.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3285 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: